Alle woningen zijn verkocht

Succesvolle kijkochtend

Geplaatst op

Afgelopen zaterdag 26 januari hebben we een succesvolle kijkochtend gehad. Tussen 10.30 en 12.00 zijn veel mensen een kijkje wezen nemen op de bouw van Woolderpark. De verschillende woningtypes twee-onder-een-kapwoning, semi-bungalow en tweekapper bungalow waren te bezichtigen. Daarnaast stonden de makelaars van Nieuw Wonen Twente, medewerkers van Ter Steege Bouw Vastgoed en ontwikkelaars van HK2 klaar om mensen te voorzien van meer informatie. Namens deze weg willen wij iedereen nogmaals bedanken voor hun komst!

Het succes van de kijkochtend en de vele interesse uiten zich in het feit dat momenteel nog slechts 3 kavels te koop zijn! Op dit moment zijn nog 2 tweekapper bungalows en 1 vrijstaande woning/semi-bungalow vrij (op bouwnummer 29 kan zowel een vrijstaande woning als semi-bungalow gerealiseerd worden). Bekijk de situatiekaart voor de actuele status van de bouwnummers.

Was u niet in de gelegenheid om te komen, maar heeft u wel interesse? Of bent u geweest en zou u graag betrokken blijven bij het project? Schrijf u dan in op deze website, via de volgende link: www.woolderpark.nl/#inschrijven. Daarnaast kunt u voor meer informatie contact opnemen met de makelaar Nieuw Wonen Twente, www.nieuwwonentwente.nl/contact.