Alle woningen zijn verkocht

Start bouw fase 2 zomer 2019

Geplaatst op

Goed nieuws, wij gaan bouwen! In de zomer van 2019 starten we met de bouw van 13 grondgebonden woningen in fase 2 op Woolderpark. Op dit moment zijn nog maar vijf woningen te koop. De woningen zijn comfortabel, energiezuinig en bovenal gasloos.

Alle woningen in fase 2 worden zonder gasaansluiting gerealiseerd. De traditionele CV-ketel wordt vervangen door een energiezuinige lucht-water-warmtepomp. Door de toepassing van duurzame installaties en energiebesparende maatregelen als hoogwaardige isolatie en triple glas dalen uw energiekosten aanzienlijk!

Daarnaast kunt u ervoor kiezen extra te investeren in duurzaamheid door bijvoorbeeld het aanschaffen van (extra) zonnepanelen. Vraag naar de financiële mogelijkheden bij uw bank of financieel adviseur.

Heeft u interesse in een woning op Woolderpark? Kom dan volgende week zaterdag, 26 januari, naar de kijkochtend! Tijdens de kijkochtend worden drie verschillende woningen opengesteld, namelijk een tweekapper bungalow, twee-onder-een-kapwoning en semi-bungalow. Dit is uw kans om de woningen van binnen te bekijken en ze ‘real life’ te ervaren.

U bent van harte welkom op de bouw (Anna Reynvaanweg) tussen 10.30 en 12.00 uur. De makelaars, bouwers en ontwikkelaars staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.Bent u erbij?

Er zijn nog maar vijf woningen te koop, namelijk 2xtweekapper bungalows, 2x twee-onder-een-kapwoningen en 1x vrijstaande woning (op kavel 29 behoort een semi-bungalow ook tot de mogelijkheden). Wanneer u voor 15 februari beslist om over te gaan tot koop, heeft u nog alle vrijheid om zelf uw ideale woning samen te stellen. Wilt u een uitbouw, erker of extra slaapkamer? Bespreek uw wensen met de makelaar!

Wilt u meer weten over de woningen op Woolderpark? Neem dan contact op met een van de verkopende makelaars: Thoma Post makelaars en Snelder Zijlstra makelaars. Daarnaast kunt u de facebookpagina van Woolderpark volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.