Wonen naar úw wens

Update Woolderpark

Geplaatst op

Voor fase 1 (18 woningen) zitten alle palen in de grond. Ter Steege Bouw Vastgoed treft nu de voorbereidingen voor het plaatsen van de fundering. In fase 1 is nog één twee-onder-een-kapwoning beschikbaar, namelijk bouwnummer 21.

Voor de tweede fase zijn ook nog woningen beschikbaar. Deze woningen worden gasloos gebouwd. In plaats van een gasaansluiting en daarmee gepaard gaande de traditionele CV-ketel, worden de woningen voorzien van een energiezuinige lucht-water-warmtepomp in combinatie met o.a. triple glas, hoge isolatiewaardes en vloerverwarming. De woningen zijn daardoor duurzaam, gebouwd voor de toekomst en zeer comfortabel.

Wilt u meer informatie over de twee-onder-een-kapwoning uit fase 1? Of bent u geïnteresseerd in de woningen van fase 2? Schrijft u zich dan in via deze site of neem contact op met Thoma Post Makelaars of Snelder Zijlstra Makelaars